Ondersteuning bij Zwaar Weer voor Ondernemers

Heb je als ondernemer te maken met zwaar weer? Wij staan klaar om je te ondersteunen. Wij helpen je onder andere met:

  • Luisteren en Advies: Wij luisteren naar jouw verhaal en helpen je bij het vinden van mogelijkheden die perspectief bieden. Het bespreken van je problemen kan al een grote opluchting zijn.
  • Schuldsanering en Herstructureringsplan: Als je schulden te hoog oplopen en je onderneming alleen levensvatbaar is na een sanering, onderzoeken we samen met jou de mogelijkheden voor schuldsanering. Dit kan een minnelijke regeling zijn, maar ook via de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA). Wij helpen je bij het opstellen van herstructurerings- en levensvatbaarheidsplannen.
  • Financiering of Subsidie: Voor bedrijven in zwaar weer zijn er diverse financierings- en subsidiemogelijkheden beschikbaar. Wij weten precies wat er mogelijk is en helpen je hierbij.
  • Nieuwe Businessmodellen: Soms is het nodig om over te stappen naar andere business- en verdienmodellen om een crisis het hoofd te bieden. Samen onderzoeken we met jou welke mogelijkheden er zijn en ondersteunen je bij de implementatie.
  • Stoppen met je Bedrijf: Als je overweegt te stoppen, tijdelijk of definitief, bieden wij ook ondersteuning. Dit kan een emotioneel zwaar proces zijn, maar wij helpen je om het op een verantwoorde manier te doen. Het Time-Out Arrangement (TOA) kan in sommige gevallen uitkomst bieden.

Kom in Actie
Wacht niet langer en onderneem vandaag nog actie als jouw bedrijf met zwaar weer of continuïteitsproblemen te maken heeft. Hoe langer je wacht, hoe groter de problemen en hoe moeilijker het wordt om oplossingen te vinden die de schade beperken.

Hulp Nodig?
Stuur een e-mail, of bel ons. Wij staan klaar om je te helpen bij het overwinnen van je uitdagingen en het waarborgen van de continuïteit van je bedrijf. De eerste stap naar herstel en stabiliteit begint vandaag!