Voor MKB-onderneming, apotheek en medici!
Sinds de start in 2002 zijn onze ervaren accountants en adviseurs actief voor ondernemers in de diverse sectoren en branches van het midden- en kleinbedrijf. In Veenendaal en omgeving, de regio Utrecht en ver daarbuiten.

Uitgebreid dienstenpakket
Met Wegbrands haalt u een zeer ervaren accountant en adviseur in huis. U kunt met uw MKB-onderneming of apotheek bij ons terecht voor alle voorkomende diensten op het gebied van accountancy, administraties, belastingen en salarisverwerking, rendementsadvies en herstructurering. Voor een succesvolle bedrijfsvoering zijn echter meer zaken van belang. Daarom bieden wij u een uitgebreid dienstenpakket.

Zo kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij o.a. pensioenregelingen, financieringsaanvragen, personeel & organisatie, juridische dienstverlening, automatisering en fusie & overname. Voor zeer specifieke kwesties putten we uit ons opgebouwde netwerk.

Benieuwd naar wat Wegbrands Accountants & Adviseurs voor uw MKB-onderneming of apotheek kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.