Slagvaardige aanpak voor meer rendement in het MKB

Hoe krijgt u als ondernemer meer inzicht, grip en rendement? Door samen met ons gebruik te maken van het Management KompasSysteem® (MKS). Deze krachtige methodiek inclusief is speciaal ontwikkeld voor het begeleiden van ondernemers in het MKB. Als gecertificeerd MKS Bedrijfsadviseur doorlopen we samen met u drie helder gestructureerde fases.

  1. We maken met behulp van een QuickScan eerst een nulmeting. De resultaten komen te staan in de MKS Tools Rendementsanalyse. Hiermee brengen we heel concreet het verbeterpotentieel van uw onderneming in beeld.|
  2. In een inspirerende sessie lichten we vervolgens uw bedrijf door om erachter te komen hoe u het verbeterpotentieel van uw onderneming kunt realiseren. De inzichten, doelstellingen en acties die uit deze doorlichting komen, leggen we vast in het MKS Tools Jaarplan. We beantwoorden in dit stadium de vragen zoals Wat is de kostprijs, Waar wordt het geld verdiend (klanten/producten/diensten) en Hoe bereken je de minimale kostprijs. Het Jaarplan omvat ook het Actie- & Verbeterplan: met één A4tje kunt u het verbeteringsproces monitoren. Terwijl u het einddoel in zicht houdt, kunt u op dagbasis uw bedrijf aansturen.
  3. Als MKS-adviseur berekenen we samen met u periodiek het bedrijfsresultaat. We sparren, signaleren tijdig afwijkingen, analyseren en bepalen hoe en waar er bijgestuurd moet worden. Hierbij gebruiken we het ResultatenVolgSysteem, dat gerichte managementinformatie oplevert op basis van 6 resultaatbepalers.

We beloven geen gouden bergen en niets gaat vanzelf. Maar gedreven ondernemers bereiken vrijwel allemaal rendementsverbetering in de actieve samenwerking met hun MKS Bedrijfsadviseur.

Bij 90% van de ondernemers leidt de MKS methodiek al binnen drie maanden tot meer winst.

Dit is een beknopte samenvatting van een beproefde aanpak om structureel winstgevender te worden met behulp van korte termijn acties. En dat is precies de kracht van dit systeem, waarbij u als ondernemer én direct acties kunt ondernemen én daarvan heel snel resultaten ziet.

Natuurlijk valt er meer over te vertellen en dat doen we graag in een persoonlijk gesprek. Bel of mail ons en maak eens een afspraak voor een kennismaking. Het verplicht u tot niets en u wordt er in ieder geval wijzer van. Daarna kunt u beslissen of u met ons als MKS Bedrijfsadviseur aan de slag gaat.

Mail naar  caroline@wegbrands.com of bel 0318-612960 als u behoefte heeft aan meer inzicht, meer rust en meer rendement.