Bent u pas begonnen met uw eigen bedrijf in Veenendaal | Elst, de regio Utrecht of daarbuiten? Runt u een kleine of middelgrote onderneming of apotheek? Denkt u aan doorgroeien, consolideren of stoppen? Raadpleeg Wegbrands Accountants & Adviseurs gerust voor advies. Wij kunnen u uitstekend helpen bij het vinden van passende oplossingen en mogelijkheden.

Voor iedere ondernemer
Iedere MKB-ondernemer of apotheker is bij ons van harte welkom. Onze cliënten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches die het midden- en kleinbedrijf telt. Van (internationale) transportondernemingen en productiebedrijven tot ‘de apotheek op de hoek’.

Specifieke branchekennis
Door de jaren heen hebben wij uiteraard bepaalde specifieke branchekennis opgebouwd, in het bijzonder van de apothekerswereld. Daarnaast zijn wij veelvuldig actief voor (para)medici, zzp’ers, vrijberoepers en diverse (grote) timmerfabrieken en staalbedrijven.

Vrijblijvend kennismaken?
Benieuwd naar wat Wegbrands Accountants & Adviseurs voor uw MKB-onderneming of apotheek kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak op ons accountantskantoor in Veenendaal | Elst (of bij u op locatie)..